Communicatie

Zuivere Communicatie begint bij luisteren. Wat vinden je klanten van je? Welke gedachte schiet door hen heen als ze jou of je bedrijf zien? Weten ze wat jij voor hen kunt betekenen? Kun je ze vinden? En, nog belangrijker, vinden ze jou?

Woord en beeld bepalen je communicatie. Ze moeten goed op elkaar afgestemd zijn. Ik zet je boodschap kort, krachtig en helder neer. Motiverend, enthousiasmerend, overtuigend of informatief. Duidelijke, originele teksten die zeggen waar het om gaat.

Bij mij bestaat 80% van de communicatie uit luisteren. Naar jou, maar vooral naar je klanten, want je klanten bepalen jouw succes. Wie zijn ze, wat verwachten ze van je en bovenal: hoe bereik je ze? Die vragen gaan we beantwoorden.

Samen beantwoorden we de basisvragen: Wie, wat, waar, wanneer, hoe en waarom? Jij praat en ik luister. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in professioneel luisteren. Bedrijven als Philips, Staatsloterij en het Ministerie van Landbouw en Voedselkwaliteit hebben er baat bij gehad.

Ik ben van vele communicatiemarkten thuis. De opzet en inrichting van complexe webshops. Het spanningsveld tussen burger en overheid. Inrichting van databases voor callcenters en mailcenters. Of de opzet en uitvoering van marketing- en communicatieplannen.

Heb je tijdelijk iemand nodig voor je afdeling marketing of communicatie? Ik sta voor je klaar.